fredag 11 september 2009

Dansskorna?

Ska man ta på sig dansskorna och gå ut eller bara sitta här hemma helt miserabelt? Tror på att sitta hemma just nu. Gillar inte denna dagen trots några höjdpunkter. Insåg att om jag ska gå min drömutbildning betyder det inte bara 2 års pluggande i Göteborg utan även att det bara finns jobb där(nästan iallafall). Är jag redo att lämna mitt förflutna och börja om helt på nytt? Tror inte det...

4 kommentarer:

  1. vad är det för drömutbildning, vanilla bear? :)

    SvaraRadera
  2. jag sitter hemma hos mina föräldrar. är väll ändå värre? XD

    SvaraRadera
  3. Nu ska jag berätta för dig chocolate bear om mina drömamr. Min drömutbilning för tillfället är Marknadsföring, hittade perfekta Yh utbildning(vilket innebär att det regleras efter antal arbetstillfällen och 80% brukar få jobb av dem som går yt och Ky utbildningarna. ) Min dröm krossades igår när jag insåg hur lokalt utbildningarna och jobben är bundna. Gbg är den enda staden som ahr utbildningen och förfråggan för den marknaden. är jag redo att lämna familj,vänner,allt?

    SvaraRadera
  4. Ah vet vad du menar. Är också sugen på Marknadsföring. De utbildningar jag vill plugg ligger i Stockholm :/ Men jag kan gärna ta den utbildningen med dig, då är vi två malmö-bears i a big bear-town!

    SvaraRadera